Trädgårdsrådgivning

Behöver du hjälp med att planera din trädgård? Är det svårt att välja rätt växter? Vet du inte riktigt hur du ska bygga upp en bra rabatt eller grönsaksbädd? Hur gör vi med komposten?

Boka trädgårdsrådgivning med Yvonne så hjälps vi åt att hitta rätt.

Yvonne Östman är utbildad trädgårdsanläggare/-designer med mer än 30 års erfarenhet av egen trädgårdsodling, alltid ekologisk. Hon har odlat enligt no-dig metoden på flera olika platser i mer än 20 år och har goda kunskaper om växtförhållandena i Härnösand med omnejd.

Yvonne Östman

Här kan du läsa mer om vilka typer av trädgårdsrådgivning vi kan erbjuda och boka tid för den tjänst du vill ha.

 • Trädgårdsrådgivning utan platsbesök – du tar med dig de frågor du har och bilder av din trädgård. Vi möts hos oss, på Hagagatan 71 i Härnösand eller via Google Meet om du befinner dig långt från Härnösand.
  Pris: 500:-/timme.
 • Trädgårdsrådgivning med platsbesök – Yvonne Östman kommer till din trädgård och ger råd på plats. Går bara att boka inom Västernorrlands län.
  Pris: 650:-/timme + reskostnad 20:-/mil.
 • Ritning med växtförslag – Yvonne Östman gör en situationsplan utifrån de önskemål du har för din trädgård. Tillgång till aktuell tomtkarta är önskvärt för att ritningen ska bli så korrekt som möjligt. Platsbesök och ev. uppmätning tillkommer på priset.

  Priser
  Liten trädgård (Max 800 m2): 5000:-
  Medelstor trädgård (Max 2000 m2): 9500:-
  Stor trädgård (Över 2000 m2): begär offert

Du är välkommen att göra en bokningsförfrågan via e-post, gärna med önskemål om dag/tid, så hör vi av oss och bekräftar eller föreslår en annan tid. Du kan också ringa på 072-7455840.

Bokningsbara tider: Heltimmar 10.00-12.00 måndag-lördag samt 13.00-18.00 tisdag-fredag. Om ingen av dessa tider passar dig, hör av dig ändå så försöker vi hjälpa till.