En bok om utbrändhet

För drygt 20 år sedan skrev jag en liten bok om utbrändhet som heter ”Huset som brann”. Den är inte lång men den är innehållsrik. Huset är en bild av människan, rummen i huset representerar delar av personen.

Att skriva blev en del av min rehabilitering, jag skrev för att sortera och försöka förstå mina upplevelser. Utbrändhet (eller utmattningssyndrom som det ofta kallas idag) är svårt att förstå när du är mitt uppe i den. Anteckningarna jag skrev för att sortera mina tankar blev så småningom en bok, avsedd att läsas både av den som själv är utmattad/utbränd och av familj och vänner.

Genom åren är det också precis så boken har blivit använd. Många har gett den till både familj och arbetsgivare för att få dem att förstå lite mer av vad som händer inuti när krafterna tar slut.

Den tryckta boken är sedan länge slut, men du kan köpa e-boken här.

Huset som brann som ljudbok

Vill du hellre lyssna så finns ljudboken på You Tube alldeles gratis. När detta skrivs har jag hunnit lägga ut två kapitel, jag fyller på i spellistan vartefter. Går du in och lyssnar så prenumerera gärna på kanalen, då missar du inga uppdateringar.