Välkommen till ord o hand

Ord & Hand är en samlingsplats för tjänster och produkter inom de många områden vi har att dela med oss av. Vi som står bakom är Yvonne och Lennart Östman. 

Du kan handla både i vår fysiska butik i Härnösand och här i webbutiken. Om du bor i närheten kan du handla på webben för att sedan hämta varorna i butiken på Hagagatan 71, annars skickar vi med post så snart vi kan, oftast samma dag eller dagen efter att du har beställt, alltid inom en vecka om varan finns i lager. Finns den inte tillgänglig för snabb leverans så meddelar vi dig.

Våra områden:

Naturvitt ullgarn från Stigsjö

Garn och tyg

I butiken finns både ekologiska tyger, garn, stickmönster och en del färdiga stickade och sydda produkter. Yvonne håller också med jämna mellanrum kurser i t ex klädsömnad, tovning, stickning m.m. Kurserna annonseras när de är aktuella, så följ oss gärna på sociala medier om du vill vara säker på att inte missa något.

Trädgårdstips

Ord & Hand i Trädgården

Vi säljer ekologiskt frö från Runåbergs fröer och EM-produkter, t ex bokashiströ.
Yvonne är utbildad trädgårsdesigner/-anläggare, om du vill ha trädgårdsrådgivning eller ett ritningsförslag för din trädgård så kan du boka det här.

Ordet

Ord

Ord & Hand är vårt namn, ord är alltså viktiga för oss. Orden vi talar, läser och tänker påverkar både oss själva och världen omkring oss. Du hittar ett litet sortiment böcker hos oss. Vi bygger ut det när vi kan, först ut är Yvonnes egna böcker.

Samtal

Ibland behöver vi någon att prata med, någon som inte är direkt inblandad i vår vardag, som kan vara ett bollplank för frågor och funderingar. Yvonne har fungerat som själavårdande lekman i Svenska Kyrkan i fyrtio år. Bor du i närheten av Härnösand kan du boka tid för samtal med henne om du känner att du behöver stöd och hjälp. Samtalen har en kristen profil, men du behöver inte vara kristen för att boka tid.

Sång och Lennart Östmans musik

Musik

Lennart Östman skriver musik, du kan lyssna och läsa mer om det på den här sidan.

Lennart har också en You Tube-kanal där han delar med sig av sina kunskaper om t ex komposition och synthprogrammering.

Yvonne sjunger i kyrkor, på vigslar, dop, begravningar etc. Du kan boka henne här.

Ord & Hand - trädgård - textil - musik - bild - ord - kurser

https://www.ordohand.se/2023/02/20/valkommen-till-ord-hand/